Gemeenteraadsverkiezingen gaan over twee dingen: plannen en mensen. Beiden zijn belangrijk: met onze visie en plannen voor de toekomst - de inhoud - legt CD&Vplus de prioriteiten vast waar wij in Merchtem de volgende zes jaar onze schouders onder willen zetten. Maar zonder iemand om die plannen uit te voeren zal er ook niet veel gebeuren, daarom stellen we u ook graag onze mensen voor.

We gaan er eerlijk in zijn, een campagne voor de verkiezingen gaat ook over opvallen: aanwezig zijn op eetfestijnen en evenementen, onder de mensen komen, affiches plakken. CD&Vplus wil aan al deze klassiekers graag iets "fris" toevoegen: ons CD&Vplus pop-up café. Vanaf 1 september kan je in de Langensteenweg 42 terecht voor een koffie, pint of iets fris, een mini-optreden, inhoudelijke discussiemomenten, een babbel met onze kandidaten,...

Waarom een pop-up café? Wel, omdat we geloven dat dit goed weergeeft wat Merchtem zo uniek maakt: Merchtem is uniek door al die mensen en verenigingen die iets op poten zetten, dingen in beweging brengen. Of het nu sport, muziek, cultuur of jeugd is, of het nu een afdeling van een nationale vereniging is of het comité van het buurtfeest in je straat: je vind hier altijd wel je "goesting". Al deze mensen geven een ziel aan Merchtem. Dat wil ons CD&Vplus café in deze verkiezingscampagne ook even zijn: een plek waar je terecht kan om elkaar te ontmoeten, voor sfeer en gezelligheid, maar ook waar we met elkaar praten over hoe we de komende 6 jaar aan Merchtem willen werken. Kom dus zeker eens de sfeer opsnuiven!