CD&Vplus Merchtem wil de komende 6 jaar werken aan 3 grote thema’s: een Mobieler Merchtem, een Mooier Merchtem en een Merchtem op maat van mensen. Wij gaan voor een ambitieus maar realistisch programma, met kleine maatregelen waarmee we snel dingen aanpakken en een frisse visie voor de lange termijn. Hieronder vind je voor elk van de drie thema's onze visie. Liever een paar fotootjes erbij? Bekijk de publicaties die bij je in de bus vielen of nog in je bus zullen vallen de komende weken!

Ons programma is geen ellenlange waslijst aan verkiezingsbeloftes met voor iedereen een cadeautje, maar onze prioriteiten en de manier waarop wij het beleid voor Merchtem zien en willen aanpakken, met steeds een paar voorbeelden van concrete, realistische maatregelen die binnen onze visie voor de komende 6 jaar passen. Toch benieuwd of we onze beloftes echt kunnen waarmaken in de volgende legislatuur? Op de pagina beleid & visie vind je alvast een verdere uitwerking van een aantal voorstellen.

Is er volgens jou toch nog iets dat echt ontbreekt, verdere vragen bij een voorstel, of gewoon een  opmerking? We horen het graag! Contacteer ons via cdenvmerchtem@gmail.com.

Als rode draad doorheen deze thema’s geldt steeds: inspraak en betrokkenheid. De bevolking respecteren is ook hun inbreng willen horen, in dialoog gaan,... Dit gebeurt vandaag veel te weinig en toegegeven, dat is inderdaad niet altijd makkelijk. Je kan niet iedereen gelukkig maken, maar met CD&Vplus geloven we rotsvast dat meer inspraak de weg vooruit is om de vele goede ideeën en kennis in Merchtem niet verloren te laten gaan en om de dingen echt in beweging te krijgen.